Recent werk van de laatste jaren

uit 2009 tot 2021 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Long Term Contracts

2014

Long Term Contracts, reclame als tattoo, waarom ook niet?

Urban Beauty

2013

Urban Beauty, de schoonheid van de stad in meerdere vormen!

What Goes Up,...

2014

What Goes Up,..., je zal toch ook nog eens een keer terug moeten als vallend reclamebord! Felix Baumgartner, mach 1!

Bloot of Naakt?

2012

Waar je met het schilderen van naakten altijd mee in aanraking komt, is de lading die ze mee krijgen. Waar ik het woord naakt een functionele lading meegeef , krijgt bloot een sensuele lading. De uitdaging voor mij is het verschil tussen de twee begrippen terug te brengen tot de essentie en het zo puur en klein mogelijk weer te geven . De door mij gekozen materialen en manier van verwerking daarvan is het gevolg van mijn interpretatie van het thema.

A World Of His Own

2021

In z'n eigen wereld

We build that city

2017

 Een door elkaar heen lopend landschap van vreemde perspectieven en logisch lijkende zaken door lijnen aan elkaar verbonden.

Kikker 2

2017

Nog maar weer eens een kikker!

Gothic Tears

2010

Uitgedaagd door Willem Verburg is dit mijn bewerking van het huilende jongetje. In de gothic wereld zijn tranen niet altijd ongewenst en passend in de look. Het huilende jongetje is niet zielig meer!

DMP

2013

Direction of Movement of dna Polymerase, dat bedoel ik!

bug

2017

Een vlieg!

out of place

2009

Een net geklede dame voor een klein tentje op een door voortschrijdende bebouwing bedreigde camping. De vrouw, lange jas, tas om en knot in, kijk gelaten voor zich uit op een plek waar ze niet thuis hoort en niet wil zijn.

Vlietland

2011

Het afbreken van het oude Vlietland ziekenhuis(bklaan) zal voor veel Schiedammers een hoop herinneringen oprakelen. Ook voor mij, er zijn twee van mijn kinderen geboren. Dit schilderij verbeeldt het ter ziele gaan van het tastbare element dat deze herinneringen, goede en slechte, oproept.

At what price

2010

Uit de serie Messages. Hoe hoog is de prijs die we betalen om te leven zoals we doen. Wegen de voordelen op tegen de nadelen. Het uitzicht, genoten tijdens een bezoek aan de Euromast, was een eye-opener. Dit schilderij gaat over balans.

Evolutionary Time Frames

2013

Evolutionary Time Frames, vallend door de tijd komen we onze voorouders tegen.

La vote de la liberté personnel 2

2010

Uit de serie Messages. De wereld is van ons, en we vormen hem zoals we willen! De jeugd claimt z'n plek

Leap of Faith 2

2011

Leap of faith,de sprong in het duister die we maken als het om onze onstaansgeschiedenis gaat. Verschillende onstaanstheorieen worden hier verbeeld, ieder zijn eigen waarheid. Het schilderij is geschilderd op een mdf ondergrond die ruimtelijk is gemaakt. De schildering wordt zo een wall of thought.

Parental DNA Double Helix

2012

Dit op mdf geschilderde werk is een 3d schilderij. Het paneel gaat in een golfbeweging over de muur heen en komt 18 cm van de muur af. Op dit kunstwerk zien we een stuk evolutie tot leven komen.

4EverEver?

2009

Uit de serie Messages. De belofte voor altijd is snel gedaan. Bomen blijven echter lang staan!

La vote de la liberté personnel

2009

Uit de serie Messages. Het staat geschreven in het zand!

Romeo was here

2009

Liefdesboodschappen op de muren van de poort leidend naar het balkon van Julia. Schilderij uit de serie Messages

To the future

2009

Uit de serie Messages Dit schilderij laat zien hoe veel we hechten aan een leefbare wereld voor onze kinderen. Het is een boodschap naar de toekomst: we leven nu!

That'll buff right out!

2017

Uitgebrande scooters. Beetje oppoetsen en ze zijn weer als nieuw!

Home Made Guns

2009

Combinatie van elementen die samen een harde realiteit weergeven

Home Made Guns 2

2009

Rond slingerende wapens zijn niet oke! Na het lezen van een bericht over een neergeschoten kind dit onderwerp vastgepakt.

Leap of Faith

2011

Een doek over de evolutie en onze verwantschap met het dierenrijk. We zijn gevangen in ons lot, de toekomst wordt bepaald door het verleden.

Blast from the past

2010

Uit de serie Recycle.   Hergebruik van oude afbeeldingen. Een foto uit voormalig Oost-Berlijn stond aan de wieg van dit schilderij. Schildertechnische uitdaging: Extreem licht donker contrast. De tegenstelling tussen het overbelichte wit en het diepe zwart van de schaduwen mag een kleurig schilderij niet in de weg staan.

Follow the leader

2011

Volg de leider, wie het hardst kwaakt kwaakt het verst, het venijn zit hem in de kwaak, enz. Volg niet klakkeloos een ander maar blijf zelf nadenken!

Food for Thought

2011

Uit de serie Food for Thought. Voorbeeld van het nieuwe eten. We willen snel en goed eten. Soms ligt de nadruk meer op snel en soms op goed. Hier was het even wachten, maar het resultaat mocht er wezen! De serie gaat over de veranderende eisen die we aan ons eten stellen.

adolescent universe

2009

Weergave van de leefwereld van jongeren. Het schilderij is komt voort uit een door mij gemaakte foto van een hangplek voor jongeren. De daar gemaakte grafiti komt terug in sterrenhemel met daarin sterrebeelden die de interesses van de jeugd voorstellen.

Lido in reverse

2011

Uit de serie Observations. In het Lido(Parijs) de andere kant op gekeken. De techniekruimtes boven de toeschouwers lieten hun eigen show zien.

Romeo was here 2

2009

Uit de serie Messages. Op de muur en op post its achtergelaten liefdesboodschappen bij het balkon van Julia contrasteren met het tegen betaling vertelde liefdesverhaal van Romeo en Julia.

dans 2

2009

Dansende figuren in hun wereld van licht en geluid.

Ever so lonely

2011

Alleen op het balkon starend in het bos. De kwetsbaarheid van de mens in zijn/haar omgeving. Licht/donker en het grote gebaar/de verfijning en weerspiegelingen waren hier voor mij de schildertechnische uitdagingen.

The roof is on fire

2009

The roof is on fire! In de waan van het moment is er niemand meer met overzicht. Iedereen danst terwijl om hen heen de wereld in rep en roer is en afbrand